Teen Mom Catelynn Lowell doet heftige onthulling

Maandagavond werd het tweede deel van de Teen Mom OG reünie uitgezonden. De tranen vloeide rijkelijk en de rea...

Maandagavond werd het tweede deel van de Teen Mom OG reünie uitgezonden. De tranen vloeide rijkelijk en de realitysterren deden een aantal schokkende onthullingen. Zo ook Tyler Baltierra en Catelynn Lowell.

Depressie

Tyler en Catelynn worden door velen gezien als het droomkoppel van Teen Mom. De twee zijn al lange tijd samen en hebben, op jonge leeftijd, de ene na de andere tegenslag weten te verwerken. Maar ook het droompaar kampt met de nodige problemen. Zo deed Tyler onlangs nog een boekje open over zijn jeugd: ”Ik was een depressief kind. Ik moest op school twee weken lang rondlopen met brandwonden van touw in mijn nek. Jij ging terug naar de gevangenis, mama was altijd aan het werk, ik werd geschorst van school… Ik had gewoon het gevoel dat het allemaal geen nut meer had.” Dat vertelde hij destijds aan zijn vader Butch.

Catelynn heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze lange tijd last had van postnatale depressie, angsten en paniekaanvallen. Tijdens de reünie bleek dat dat allemaal slechts een tipje van de sluier was.

Zelfmoord

In tranen gaf Catelynn toe dat ze na de geboorte van haar tweede dochter Novalee Reign, vaak dacht aan zelfdoding. “Het is moeilijk. Ik heb helemaal nergens zin in en ik kan niet eens voor mezelf zorgen, zowel emotioneel niet als fysiek niet”, vertelde ze aan Dr. Drew. Ze herinnerde zich dat er suïcidale gedachten door haar hoofd spookten. “Ik weet nog dat ik in de badkuip zat en dacht: ‘ik wil niet langer wakker worden en me zo voelen. Ik maak er nu een eind aan.’” Catelynn geeft aan dat ze voorgeschreven antidepressiva neemt, maar dat de échte steun van haar man Tyler komt.

Lees ook: Zó ziet de 6-jarige dochter van Teen Mom Catelynn Lowell er nu uit

Bron: Us Weekly, Beeld: Getty

Laatste nieuws