12 Inspirerende celeb quotes voor Internationale Vrouwendag

Ladies, vandaag draait om jullie! Het is namelijk Internationale Vrouwendag, wat staat voor het gevoel van solidariteit...

Lees ook

Ladies, vandaag draait om jullie! Het is namelijk Internationale Vrouwendag, wat staat voor het gevoel van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen overal ter wereld. Om dat te vieren hebben wij de beste powervrouw quotes van celebs voor je verzameld.

Beyoncé
“We moeten de perceptie van hoe we onszelf zien, zien te vervormen. We moeten als vrouwen opkomen en de leiding nemen.”

Madonna
“Ik ben taai, ik ben ambitieus en ik weet precies wat ik wil. Als dat mij een bitch maakt, oké.”

Hillary Clinton
“Ik had ook gewoon thuis kunnen blijven om koekjes te bakken en theekransjes te houden. Maar wat ik besloot te doen, is het goed uitvoeren van mijn beroep, wat ik al deed voordat mijn man publiekelijk in mijn leven trad.”

Coco Chanel
“De meest moedige daad is voor jezelf denken. Hardop.”

Angelina Jolie
“Probeer erachter te komen wie je bent, los van je familie of je partner. Achterhaal wie jij bent in deze wereld en wat je nodig hebt om je in je eentje goed te voelen. Ik denk dat dát het meest belangrijke is in het leven. Vind een gevoel van eigenwaarde, want pas dan kun je alles aan.”

Cher
“Vrouwen moeten hun krachten benutten – echt waar. Je moet gewoon leren de eerste ‘nee’ niet te accepteren. Als je niet rechtdoor kunt, dan ga je linksaf.”

Diana Ross
“In plaats van te kijken naar het verleden, kijk ik naar mezelf over twintig jaar en wat ik moet doen om daar te komen.”

Eleanor Roosevelt
“Een vrouw is als een theezakje – je weet nooit hoe sterk ze is, totdat ze in heet water terechtkomt.”

Whoopi Goldberg
“Ik ben de Amerikaanse Droom. Ik ben de samenvatting van wat de Amerikaanse Droom in feite zegt. Het luidt: Je zou overal vandaan kunnen komen en alles kunnen zijn in dit land. Dat is precies wat ik heb gedaan. Ik ben waar ik ben omdat ik geloof in alle mogelijkheden.”

Tyra Banks
“Dim nooit jouw lichten voor iemand anders.”

Michelle Obama
“Ik ben een voorbeeld van wat mogelijk is als meisjes vanaf het begin van hun leven door de mensen om hen heen zijn gesteund. Ik werd omringd door buitengewone vrouwen die mij kennis bijbrachten over stille kracht en waardigheid.”

Lees ook: 13 Dingen die alleen vrouwen met een korte coupe begrijpen

Bron: Celebsnow.co.uk, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook