Sylvie Meis hand in hand gespot met nieuwe liefde?

Is Sylvie Meis weer verliefd? Onlangs werd de presentatrice in Beverly Hills gespot met een mysterieuze m...

Lees ook

Is Sylvie Meis weer verliefd? Onlangs werd de presentatrice in Beverly Hills gespot met een mysterieuze man. In een interview met Shownieuws vertelde ze daar meer over. Hoewel ze niets toegaf, lijkt het alsof het wel degelijk iets is tussen Sylvie en de onbekende man. Ze is namelijk hand in hand met hem gespot.

Handjes vast

Sylvie is op het vliegveld van Dubai intiem gespot met de geheimzinnige man. Dit meldt de Duitse krant Bild, met daarbij een duidelijke foto. Op de foto’s is te zien dat Sylvie straalt als nooit tevoren. En het lijkt erop, dat het dezelfde man is waarmee ze kort geleden in Los Angeles bij het zwembad werd gespot. Haar management wil over de privézaak helaas niets loslaten. Bekijk de foto HIER.

Reactie

Op de vorige geruchten reageerde Meis als volgt: “Sowieso geef ik geen commentaar op mijn privéleven. Ik ben een mens, ik praat met mannen, ik praat met vrouwen..” Over het liefdesleven van Rafael wilde ze wel wat meer kwijt. Zo liet ze weten dat ze oprecht erg blij voor haar ex en zijn nieuwe vriendin is. “Hij is mijn familie, ik zal altijd blij zijn voor hem.”

Lees ook: Christie beweert: ‘Sabia was niet zwanger’

Bron: Shownieuws, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook