Vrouw stuurt buren hilarische brief over luidruchtige seks

Wat is er nu erger dan 's avonds onmogelijk in slaap kunnen vallen omdat je buren extreem luidruchtige seks hebben? Het...

Lees ook

Wat is er nu erger dan ’s avonds onmogelijk in slaap kunnen vallen omdat je buren extreem luidruchtige seks hebben? Het gebeurde deze onderbuurvrouw en zij bedacht er een hilarische oplossing voor. Zou jij het durven?

Bezige buren

De vrouw besloot al haar schaamte voorbij te gaan, en een brief naar haar luidruchtige bovenbuurman te sturen, waarin ze klaagt over zijn lawaaierige vrijpartijen. Haar bovenbuurman blijkt een jongeman te zijn, die regelmatig van bil gaat op zijn krakerige bed. Het bed kraakt zó erg, dat de onderbuurvrouw hem verzocht om voortaan seks te hebben op de bank of op de vloer. In het ergste geval moet hij maar even een extra schroef in het bed draaien, want het geluid dat het ding produceert, is niet normaal.

Goed beschermd

Over humor beschikt de onderbuurvrouw wel, want ze stopt er voor het gemak ook nog even een aantal condooms bij. “Ik wil je absoluut niet van je vrijpartijen weerhouden, maar doe het alsjeblieft veilig. Anders horen we straks ook nog kindervoetjes lopen!”

Bekijk de hele brief HIER.

Lees ook: Happy TV: Adele en Ellen DeGeneres halen hilarische prank uit bij sapjesbar

Bron: Metro, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook