De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Amber Rose neemt het voor Kim Kardashian op tijdens Twitter-ruzie met P!nk

Zondag deelde Kim een naaktfoto van zichzelf op Instagram en Facebook, en dat houdt de gemoederen al dagenlang bezig. Zo had Chloe Grace Moretz al flinke kritiek op de foto, maar gelukkig stonden er ook veel celeb’s aan Kim’s kant. Als reactie plaatste Kim een bericht met de titel: “Fijne internationale vrouwendag”. In het bericht schreef de reality-ster: “Ik snap niet waarom andere mensen zich zoveel aantrekken van wat andere mensen doen met hun leven. Ik gebruik geen drugs, ik drink bijna nooit en ik heb nooit een misdaad gepleegd. En toch ben ik een slecht voorbeeld voor mensen omdat ik trots ben op mijn lichaam? Ik ben sterker geworden door mijn lichaam. Ik ben sterker geworden door mijn seksualiteit. Ik ben sterker geworden omdat ik goed in mijn vel zit. Ik ben sterker geworden door de wereld mijn gebreken te laten zien en niet bang te zijn voor wat mensen over mij zeggen. Ik hoop dat ik hiermee een voorbeeld kan zijn voor vrouwen over de hele wereld om zich ook sterk te durven voelen.”

Kort daarna reageerde zangeres P!nk met het volgende: “Shout out naar alle vrouwen over de hele wereld die hun hersenen gebruiken, hun kracht, hun werken, hun talent en hun magie waarmee ze zijn geboren en waarover alleen zij bezitten. Het geeft je misschien niet zoveel aandacht of een grote bankrekening dan dat je je lichaam, seks, tieten en konten gebruikt, maar vrouwen zoals jij hebben dat soort aandacht niet nodig.”

Kim heeft zelf niet gereageerd, maar Amber Rose, de ex van man Kanye, wist hier wel raad mee. “Pink, we hebben je allemaal halfnaakt zien bungelen aan een touw (beeldschoon), maar wat is het verschil tussen een touw en een paal op een Instagramfoto? Klassiek. Omdat jij zingt terwijl je halfnaakt bent, maakt dat jou ‘Classy’ of is het omdat je een ’talent’ hebt?” vroeg Amber aan de zangeres. To be continued…

Scott Disick reageert op tepelfoto van ex Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian plaatste deze week een zeer pikante foto van zichzelf op Instagram, waarop haar tepel zichtbaar was. Misschien deed ze dit met opzet, misschien ook niet. Niemand minder dan haar ex, en de vader van haar drie kinderen, Scott Disick, reageerde op de foto. Scott reageerde onder de foto:

De reactie die Scott plaatste kwam nadat er verschillende foto’s van hem opdoken waarop te zien was dat hij had gedronken, terwijl hij op het strand vakantie aan het vieren was in Mexico met verschillende modellen.

Volgens French Montana motiveert Blac Chyna Rob Kardashian op een positieve manier

French zegt dat Blac Chyna goed is voor Rob. “Ik denk dat iedereen die je goede dingen laat doen in het leven en je motiveert, goed is voor je,” zegt French tijdens een interview. Hij gaat verder: “Ik vind de energie die Rob op het moment heeft heel goed. Daar houd ik van. Hij is nu gewoon in een happy spirit.”

Het gerucht ging deze week dat Rob en Blac alweer uit elkaar zouden zijn. Rob laat zelf weten dat dit niet waar is. “Chy en ik zijn niet uit elkaar, we denken alleen dat het gezonder voor onze relatie zou zijn als we meer voor onszelf zouden doen. Het is onmogelijk om een goede relatie te hebben als er zo veel negatief over je gesproken wordt in de media. We zouden het waarderen als iedereen dat respecteert,” schrijft hij onder een foto op Instagram.

Bron: E!, Beeld: Instagram, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook