Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Selena Gomez vast in lift

Paris Fashion week is echt niet één en al glamour. Zo bleek toen Selena Gomez in een volle lift vast kwam te zitten. Selena besloot het angstige moment te filmen en op Twitter te plaatsen. We horen mensen schreeuwen om hulp en zien ze trekken aan de deur. De actrice kon er de lol wel van inzien, de andere mensen minder. Toen ze eindelijk bevrijd werden, begonnen ze te gillen van opluchting.

Sharon Osbourne plaatst naakselfie

Er was veel ophef over de naaktfoto die Kim Kardashian afgelopen week op Instagram plaatste. Er ontstonden veel discussies, ook onder celebs. Zo vond zangeres P!nk het ordinair, maar kwam Amber Rose, die lange tijd ruzie met Kim had, juist voor de brunette op. Ook Sharon Osbourne kiest voor team Kim en plaatste een soortgelijke naaktselfie. “Kim Kardashian, je hebt me geïnspireerd!”, schreef de vrouw van Ozzy Osbourne bij het kiekje. Haar lady parts zijn bedekt met een zwart balkje, net zoals bij Kim het geval was. Enne, kunnen we het ook nog even over het lichaam van de 63-jarige hebben? Looking good!

Verbreekt Sony de samenwerking met Dr. Luke?

Fans van Kesha waren er helemaal klaar voor: vrijdag zouden ze gaan demonstreren bij het New Yorkse hoofdkantoor van de platenmaatschappij om Kesha te bevrijden van haar samenwerking met Dr. Luke, die haar seksueel zou hebben misbruikt. Ondanks dat de zangeres Dr. Luke van seksueel misbruik beschuldigde, besloot de rechter dat de samenwerking niet opgezegd mag worden.

Nu gaan echter de geruchten dat Sony de samenwerking met de producer zelf stop gaat zetten, nadat ook grote artiesten als Lady Gaga in opspraak kwamen. Dr. Luke laat zelf weten dat er niks van de geruchten waar zijn. Sony heeft nog niet gereageerd.

Beeld: Instagram, Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook