Nieuwe vlam voor Josje Huisman?

Josje Huisman weet de media wel bezig te houden de laatste tijd. Van het afscheid van K3 en pikante foto's tot een inter...

Lees ook

Josje Huisman weet de media wel bezig te houden de laatste tijd. Van het afscheid van K3 en pikante foto’s tot een interessante haarkleur en nu weer een nieuwe vlam die ze aan de haak geslagen zou hebben.

Hartendief

Ook Josje was van de partij bij de uitreiking van de TV-Beelden afgelopen maandag. Op de rode loper verscheen de ex-K3 zangeres in haar eentje, maar later op de avond werd ze continu gezelschap gehouden door een man. Hij week vervolgens de hele avond niet van haar zijde. Het zou gaan om musical-ster Joey Ferre, weet Shownieuws.

Ondanks dat duidelijk was dat Josje en Joey het reuzegezellig hadden samen, laat haar management weten dat hun relatie puur vriendschappelijk is. Al zijn er media die daar niks van geloven.

Trouble ex

Een nieuwe, leuke vent zou Josje goed doen. In februari 2015 strandde haar relatie van een jaar met Kevin Janssens. Door velen wordt hij gezien als de reden dat de populaire kindergroep K3 uit elkaar ging. “Hij vond dat ze een internationale carrière als zangeres en presentatrice moest najagen en stoppen met K3”, meldde een bron destijds aan Het Laatste Nieuws. “Kevin heeft eigenhandig de stekker uit K3 getrokken. Door hem is Josje gaan denken dat ze te goed was voor dat ‘kindergedoe’. De wereld lag aan haar voeten, dacht ze.”

Lees ook: Ophef over ‘extreem veel’ make-up Josje

Bron: AD.nl, Show.nl, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook