Audrina Patridge pronkt met groeiende babybump

December vorig jaar maakten Audrina Patridge en verloofde Corey Bohan bekend dat ze in verwachting zijn. Al meteen deeld...

Lees ook

December vorig jaar maakten Audrina Patridge en verloofde Corey Bohan bekend dat ze in verwachting zijn. Al meteen deelde de realityster een foto van haar kleine babybump in bikini, gevolgd door foto’s van haar buik in haar trouwjurk, waar ze eind dit jaar het jawoord in zal geven. Nu haar belly alweer een stuk gegroeid is, deelt ze trots nieuwe kiekjes.

Pretty belly

Afgelopen week had Audrina een shoot voor LaPalme Magazine in Los Angeles. Zowel de blondine als het blad deelden via Instagram mooie behind-the-scenes beelden. “De buik groeit!” zet Audrina in het bijschrift van één van de foto’s.

Huisje, boompje, baby

Voor Audrina kan het allemaal niet snel genoeg gaan. Toen ze in november vorig jaar haar verloving met Corey aankondigde, volgde twee weken later het nieuws dat ze hun eerste kindje verwachten.

Eerder deze maand ging de zwangere Audrina samen met US Weekly op zoek naar een trouwjurk voor haar huwelijk dat eind 2016 plaatsvindt. Een beetje gek misschien om een trouwjurk te passen als je zwanger bent en het huwelijk plaatsvindt als je al bent bevallen? Niks mis mee, volgens de realityster. Ze zegt tegen US Weekly: “Als ik ben bevallen, wil ik me niet druk hoeven maken om dingen zoals een jurk uitzoeken. Ik wil alles het liefst nu al geregeld hebben”.

Lees ook: The Hills cast: toen en nu

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook