Shocking! ‘Hogan Knows Best’ was hartstikke nep

Dat Keeping Up With The Kardashians en The Hills alles behalve real life zijn, daar hebben we inmiddels al om gerouwd. M...

Lees ook

Dat Keeping Up With The Kardashians en The Hills alles behalve real life zijn, daar hebben we inmiddels al om gerouwd. Maar dat óók Hogan Knows Best niet echt blijkt te zijn, is erg teleurstellend. We zijn keihard voorgelogen…

Huwelijksproblemen

Tijdens een lopende rechtszaak van Hulk Hogan tegen Gawker Media -vanwege een sekstape-, doet hij een boekje open over de zogenaamde realityserie van zijn familie. Zo begint hij met het toegeven dat hij alleen aan de serie wilde beginnen, omdat hij hoopte dat dit de huwelijksproblemen met zijn toenmalige vrouw Linda Hogan zou verhelpen. Linda zou maar al te graag een Hollywood-carrière gewild hebben, en Hulk zou de serie als een kans gezien hebben om haar te geven waar ze naar verlangde.

Reality TV

Als het hoge woord over hun slechte huwelijk eruit is, komt hij pas écht met schokkende onthullingen. “Ze bedachten voor iedere aflevering een thema. De eerste week was bijvoorbeeld ‘Hulk Hogan neemt zijn hond mee naar de psycholoog’, de week daarop was het ‘Hulk Hogan en zijn familie gaan paardrijden in Montana'”, vertelt hij tijdens de rechtszaak. Ook zou ieder familielid een callsheet hebben gekregen waar steeds op stond hoe laat ze voor de camera moesten verschijnen.

“Als we onze microfoons aan het aansluiten waren, vertelden ze ons wat we moesten zeggen. Zoals bijvoorbeeld iets over slechte eieren en dat ik bang ben voor paarden. Het ging niet altijd in één keer goed, dus moesten we het soms twee of drie keer filmen. Als we iets waren vergeten, zei de producer bijvoorbeeld: ‘Oké Nick, je hebt alles goed gedaan, maar je moet zeggen dat je op een paard wilt rijden zónder zadel'”, biecht Hulk Hogan op.

Inspreken

“Ze vertelden ons vrijwel altijd wat we moesten zeggen. Het was best simpel, ze maakten alles gewoon op script. Maar dat was niet alles, voordat het op de TV zou komen, werd het eerst nog extreem ge-edit, inclusief voice overs. We moesten naar de studio en dan over onze eigen stem heen praten. Zelfs als het perfect was opgenomen, moest je nog steeds naar jezelf kijken en over jezelf heen praten.”

Lees ook: Heidi Montag onthult 15 geheimen over The Hills

Bron: Radaronline.com, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook