De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kourtney Kardashian zwanger?

De oudste Kardashian-telg is in verwachting van baby nummer 4. Deze keer is niet Scott Disick de vader, maar niemand minder dan de 14 jaar jongere Justin Bieber. Als we het Amerikaanse blad Life & Style moeten geloven. Zij claimen verschillende vrienden van beiden te hebben gesproken die het heugelijke nieuws bevestigen.

Kourtney werd de afgelopen tijd vaak gespot met de popster. Insiders vertellen hoe erg ze opschepte over de steamy seks met de Biebs (die zelf onlangs nog werd gelinkt aan Hailey Baldwin). Zowel Kourtney als Justin hebben nog niet op het nieuws gereageerd.

Kim Kardashian haalt uit naar critici

Multitalent Kim Kardashian postte eerder deze week een naaktfoto op Instagram. Niets nieuws, zou je denken. Tot dat heel Hollywood reageerde op de naaktselfie. De ene na de andere ster drijft sindsdien de spot met haar. Maar Kim slaat nu terug.

Kim Kardashian snapt niets van alle ophef en het commentaar dat ze krijgt. “Ik gebruik geen drugs, drink bijna niet, ik heb nooit een misdrijf gepleegd en toch zou ik een slecht voorbeeld zijn, alleen omdat ik trots ben op mijn lichaam”, tikt Kim. De realityster wordt er doodmoe van dat iedereen altijd maar weer die inmiddels dertien jaar oude sekstape aanhaalt van haar en ex-lover Ray J. Kim is het spuugzat zich daarover te moeten blijven verdedigen. “Het is 2016, genoeg is genoeg. Ik ben meer dan dat. Ik mág sexy zijn!”

Kim, inmiddels mevrouw Kanye West, is blij dat haar hubby haar neemt zoals ze is. Dat sterkt haar in haar zelfvertrouwen. Kim hoopt juist een voorbeeld te zijn. “Ik hoop dat ik meisjes en vrouwen wereldwijd kan aanmoedigen ook trots te zijn op zichzelf.”

Wat Kim kan, kan Kylie beter?

King Kylie geeft Kim a run for her money.Kim gooide eerder deze week hoge ogen toen ze weer naaktfoto op Instagram slingerde, maar haar jongere zusje Kylie blijft ook niet achter. De 18-jarige poseert bijna op dezelfde manier als Kim, terwijl ze zwoel in de camera kijkt. Wéér een signaal dat Kylie de ambitie heeft om Kim van de troon te stoten…?

Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook