Man weigert huishoudelijke taken, maar wat er dan gebeurt…

"Liever lui dan moe", zegt men weleens. Maar daar is de 40-jarige Marinela Benea uit Roemenië het absoluut niet mee eens...

Lees ook

“Liever lui dan moe”, zegt men weleens. Maar daar is de 40-jarige Marinela Benea uit Roemenië het absoluut niet mee eens. Haar man Ionel Popa weigerde steevast om mee te helpen in het huishouden. Daarbovenop liet hij zich in flessen wijn uitbetalen én kwam-ie zonder boeketje thuis op International Women’s Day. En dat ging er bij Marinela niet in.

Verdiende loon

Marinela vertelde aan de Daily Mail dat haar man thuiskwam met een fles wijn in plaats van een salarisstrook en hij was ook nog eens stomdronken. “Toen ik de volgende ochtend de gordijnen opende en zei dat hij maar eens wat moest gaan doen, werd hij kwaad. Hij schreeuwde dat ik hem niets moest bevelen, omdat ik het recht niet had om hem dingen voor te dragen. In de verhitte discussie greep Marinela in het kruis van haar man vast. “Je bent geen echte man”, riep ze hem toe en begon er keihard aan te trekken.

Vervolgens verstapte de Ionel zich en ging het van kwaad naar erger: zijn scrotum werd opengereten, waardoor zijn linkertestikel er uithing. “Dat hij wegstapte, was niet mijn fout. Ik dacht dat wat ijs het probleem wel zou oplossen, maar hij stond erop dat er een ambulance zou worden gebeld.” Na het incident vertelde Marinela dat ze haar eigen kracht niet kende en er ook niet zoveel spijt van had. Het was immers zijn verdiende loon.

Geen bloemen

Ionel werd met gierende banden naar de eerste hulp gebracht en onderging een spoedoperatie om de schade te herstellen. “De man had een ernstige open wond op zijn scrotum. Hij vertelde ons dat zijn vrouw hem had aangevallen, omdat hij onder meer was vergeten bloemen te geven voor International Woman’s Day“, verklaarde een ambulancebroeder aan de Daily Mail. Zijn toestand is stabiel. De politie doet momenteel onderzoek naar de aanval.

Bron: Daily Mail, Beeld: iStockfoto

Laatste nieuws

Zie ook