Is Geordie Shore’s Holly Hagan nu écht te ver gegaan?

Volle lippen zijn, hot, hot hot! Dat weten ook de Geordie Girls (én Kylie Jenner natuurlijk). Charlotte trapte trend af...

Lees ook

Volle lippen zijn, hot, hot hot! Dat weten ook de Geordie Girls (én Kylie Jenner natuurlijk). Charlotte trapte trend af bij de en niet veel later volgden Holly, Marnie en ook Chloe. Op Instagram showt Holly maar wat graag haar volle lippen. Ze verklapte eerder dat ze haar grote lippen heeft te danken aan een handige tool, maar ze is ook niet vies van lip fillers. Dat kunnen we heel duidelijk zien op haar laatste Instagramfoto.

Je mond, Holly!

When your flick is on fleek”, schrijft ze bij het kiekje. De aandacht ging echter niet naar haar zorgvuldig aangebrachte winged eyeliner, maar naar Holly’s nieuwe look. De 23-jarige lijkt absoluut niet meer op zichzelf. Ze verruilde haar donkerbruine kijkers voor felblauwe contactlenzen en ook over haar lippen is veel te doen. Holly steekt haar cosmetische ingrepen absoluut niet onder stoelen of banken, maar fans zijn bang dat ze is doorgeslagen met de lipfillers. “Wat is er met je lippen gebeurd?!”, vraagt een volger zich af. “Je bent veel te ver gegaan, schat” en “Plastic fantastic”, leest het in de comments. Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf:

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook