Zien: De nieuwe tattoo van Fred van Leer

Fred van Leer heeft een nieuw plaatje laten vereeuwigen op zijn lichaam. Geen moeilijke teksten of diepzinnige levensspr...

Lees ook

Fred van Leer heeft een nieuw plaatje laten vereeuwigen op zijn lichaam. Geen moeilijke teksten of diepzinnige levensspreuken, maar juist iets heel gezelligs!

Aap uit de mouw

Gisteren teasde Fred zijn Instagramvolgers met een foto waarop duidelijk werd dat hij in de tattooshop zat. “Wat gaat het worden…”, schreef hij bij de foto met de vrolijk gekleurde inkt hulsjes. Zijn volgers speculeerden erop los: “Iets met lekker veel kleur in ieder geval!”, “Een mockingbird”, “Een eenhoorn”, “Een paperclip” en “Een zelfportret”, leest het in de reacties. Lang hoefden we niet te wachten, want Fred deelde meteen een foto van het eindresultaat. Op zijn arm prijkt er een aapje met bekkens in zijn handen. “En there comes the ape out the mouw #heelblij”, leest het bijschrift. Het is niet het eerste plaatje dat Fred laat vereeuwigen. De stylist liet al eerder een doodshoofd en een kledinghanger op zijn enkel tatoeëren en op zijn arm het cijfer 48 en een circusolifant. Bekijk zijn nieuwste aanwinst hieronder:

Lees ook: Aii, dít zijn de meest pijnlijke plekken voor een tattoo

Beeld: Instagram, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook