Zien: Zó zien de dochters van Obama er nu uit

Malia en Sasha Obama, de dochter van de Amerikaanse president, laten zichzelf niet zo vaak in het openbaar zien. Gistere...

Malia en Sasha Obama, de dochter van de Amerikaanse president, laten zichzelf niet zo vaak in het openbaar zien. Gisteren kwam daar echter verandering in, want de dames waren aanwezig bij het First State Dinner, waar hun vader de Canadese (knappe) Prime Minister Justin Trudeau uitnodigde in het witte huis. En, WOW, wat zijn de meiden knap geworden!

Wauw!

De 17-jarige Malia en de 14-jarige Sasha zien er práchtig uit en ze zijn hartstikke goed opgedroogd! Op deze bijzondere avond droeg Malia een klassieke jurk met een hartvormige bovenkant, afgewerkt met mooie parels. Sasha daarentegen droeg alle denkbare trends van het moment. We zagen de choker-ketting, een doorschijnende jurk én een kapsel met vlechten.

Papa’s meisjes

Obama voelde zelf al dat het bijna tijd wordt dat zijn kroost het nest gaat verlaten, en schonk daar op het diner wat extra aandacht aan. “Toen ik gekozen werd als president, waren Malia en Sasha 7 en 10. Ze worden veel te snel groot. Malia gaat zelfs al naar de universiteit!”

Lees ook: Lunch LOL: Barack Obama heeft romantische boodschap voor Michelle

Malia

Sasha

Bron: Cosmopolitan, Beeld: Getty, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws