De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner geeft teasers weg op Snapchat van haar collectie voor PUMA

Vorige maand kwam het nieuws naar buiten dat Kylie Jenner samen zou gaan werken met Sportmerk PUMA. Hiermee treedt ze in de voetsporen van Rihanna, die in 2014 een deal met het merk sloot als global ambassador en regelmatig in haar eigen FENTY collectie wordt gespot. De taak van Kylie zal er anders uitzien. Zij wordt brand advocate, wat betekent dat ze specifieke PUMA items promoot door middel van campagnes en haar persoonlijke kanalen. Volgens Nice Kicks hebben de eerste fotoshoots met de brunette al plaatsgevonden.

En van die fotoshoot zijn nu ook beelden opgedoken! Kylie deelde van die shoot, die overigens vandaag plaatsvond, voor PUMA verschillende teasers op haar Snapchat.

Kendall Jenner ziet het criminele model Jeremy Fleek wel zitten, maar als het aan Chris Brown ligt komt daar niets van in

Jeremy Fleek is afgelopen maand vrijgekomen uit de gevangenis, en zou meteen aan de slag zijn gegaan als model. Kendall Jenner, zelf ook model, ziet de knapperd wel zitten. Daarbij zou ze niet snel een oordeel over iemand hebben, en het daarom niet erg vinden om met de crimineel samen te werken. Chris Brown is het hier echter helemaal niet mee eens.

Chris en Kendall hangen de laatste tijd veel samen rond, al is het niet bevestigd dat de twee aan het daten zijn. Volgens bronnen wil Chris dat Jeremy zo ver mogelijk bij Kendall uit de buurt blijft. De rapper is erg beschermend naar Kendall toe.

Ondanks dat zou een foto van Jeremy en Kendall wel erg leuk zijn!

Khloe maakt gemene opmerking naar Ciara, maar die negeert het volkomen

Deze week kwam het nieuws naar buiten dat zangeres Ciara en Russell Wilson zijn verloofd. De twee verkondigden ook pas seks te hebben na het huwelijk. Mevrouw Khloe Kardashian was het absoluut niet eens met deze uitspraak. En Khloe zou Khloe niet zijn als ze niet even haar zegje daarover zou doen. Ze zegt: “Met alle respect voor Ciara, maar ze heeft al een kind. Het is niet zo dat we allemaal denken dat ze nog maagd is tot het huwelijk. Niemand van ons zou zich er druk om maken als ze dit niet in het openbaar zouden rondbazuinen. Dus wie probeer je nu te overtuigen? Of is het iets voor je imago?”

Ciara heeft dit compleet langs zich heen laten gaan. Te druk met het regelen van de bruiloft?

Bron: Hollywood Life, E!, Beeld: Hollandse-Hoogte, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook