Déze persoon zit achter de stem van Otto Rocket van Rocket Power

Er is bijna niets leukers om te ontdekken dan welke types zich achter bekende animatiepersonages schuilhouden. We weten...

Lees ook

Er is bijna niets leukers om te ontdekken dan welke types zich achter bekende animatiepersonages schuilhouden. We weten bijvoorbeeld de stemmen van de meiden van Totally Spies, waarbij Jerry de grote verrassing was. Maar we weten ondertussen ook aan welke bekende actrice Beugelbekkie haar stem te danken heeft. Vandaag hebben we ook de ontdekking gedaan wie de stem van Otto Rocket van Rocket Power inspreekt. En hou je vast, het is ábsoluut niet wat je had gedacht!

Otto Rocket

Rocket Power is een Amerikaanse animatieserie die van 1999 tot 2004 werd uitgezonden bij Nickelodeon. De serie gaat over Otto Rocket en zijn zus Reggie Rocket die samen met hun vrienden aan de kust wonen. Samen doen zij allerlei extreme sporten, waaronder skaten en surfen.

Stemmetje

De stem van de Nederlandse Otto wordt niet ingesproken door een man, maar door een vrouw! Wie had dat gedacht?! Haar naam is Marlies Somers en is een Nederlands stemactrice, zangeres en songwriter. Naast Otto spreekt zij ook de stem in van Misty uit Pokémon, Vicky uit Fairly Odd Parents en is ze de stem van Layla uit de Winx Club. Kun je de link leggen?

Lees ook: De stemacteur van ‘Gerald’ uit Hey Arnold! blijkt hartstikke hot

Bron: Wikipedia, Beeld: Google, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook