Buitenlandse media in de ban van koningin Máxima’s hoed

Niet alleen Nederland is onder de indruk van koningin Máxima en haar perfecte looks, ook de buitenlandse media vinden ha...

Lees ook

Niet alleen Nederland is onder de indruk van koningin Máxima en haar perfecte looks, ook de buitenlandse media vinden haar stijl om door een ringetje te halen. Zo verscheen er dit weekend een artikel op Daily Mail over de hoed die Máxima droeg naar het staatsbezoek aan Frankrijk.

Ouderwetse bijenkorf

Dat Máxima bekend staat om haar enorme hoedencollectie, is algemeen bekend. Iedere keer haalt ze weer een bijzonder exemplaar uit de kast voor een evenement of staatsbezoek. Tijdens haar bezoek aan Anne Hidalgo, de burgemeester van Parijs, schitterde er ook weer een bijzonder hoofddeksel op haar hoofd. Daily Mail vergelijkt haar koepelvorimige, bruine en harige hoed met een ouderwetse bijenkorf. Prachtig en bijzonder, vinden ze hem.

Groot, groter, grootst

Máxima houdt niet alleen van kleine bijzondere hoeden, maar ook van grote opvallende creaties. Zo droeg ze tijdens de welkomstceremonie bij de Arc de Triomphe een hoed die drie maal zo groot als haar hoofd was. Geen twijfel over mogelijk dat de Franse president Francois Hollande onder de indruk was.

Lees ook: Duitse media: Koningin Máxima is in verwachting

Bron: Dailymail.co.uk, Beeld: Hollandse Hoogte, Getty

Laatste nieuws

Zie ook