Grote merken nu al in de rij voor baby Xess Xava

De bijna vijf maanden oude zoon van Yolanthe en Wesley Sneijder, Xess Xava, is om op te vreten, daar is iedereen het ove...

Lees ook

De bijna vijf maanden oude zoon van Yolanthe en Wesley Sneijder, Xess Xava, is om op te vreten, daar is iedereen het over eens. Niet gek dus dat er naar verluidt al kindercastingbureau’s in de rij staan voor het kleine ventje.

Grote toekomst

Shownieuws laat weten dat grote merken nu al staan te trappelen om Xess Xava op een dag aan hun merk te koppelen. Zij spraken castingdirector Marlouke Theeuwen, die alleen maar goeds over de baby heeft te zeggen. Volgens haar is het jongetje geboren voor een carrière als succesvol model. “Hij heeft heel veel symmetrie in zijn gezicht, alles klopt. Dat zie je ook vaak bij modellen terug”, vertelt ze. “Zijn ogen zijn groot en staan een beetje uit elkaar, wat hem heel mooi maakt. Hij heeft een heel klein neusje en prachtig getekend mondje. Ook zijn diamantvormige gezicht is erg bijzonder. Echt een beauty! Je blijft er naar kijken.”

Hij zou met zijn vijf maanden nu al als babymodel aan de slag kunnen. Volgens Marlouke zou hij zeker door grote merken geboekt worden voor campagnes. Da’s nog eens iets om trots op te zijn!

Lees ook: Lief! Yolanthe in bed met Xess Xava

A photo posted by yolanthecabau (@yolanthecabau) on

A photo posted by yolanthecabau (@yolanthecabau) on

A photo posted by yolanthecabau (@yolanthecabau) on

Bron: Shownieuws, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook