Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Kendall Jenner is niet meer single.
Tenminste, dat zegt Selena Gomez in een interview bij het Britse radiostation Capital FM. Selena, die een vriendinnenclubje heeft met Kendall, Taylor Swift, Gigi Hadid en Cara Delevingne, gaf antwoord op een vraag van de interviewer of hij lid van de club kan worden. “Mannelijk gezelschap is altijd goed… Maar geen van hen is single hoor. Taylor is niet single, Gigi is niet single, en Kendall ook niet. Ik ben de enige vrijgezel!”

Het is niet bekend wie de opvolger van Harry Styles is. Maandenlang werden de One Direction-zanger en het model intiem gespot, maar zelf hebben ze nooit toegegeven dat ze ook daadwerkelijk een relatie hadden.

Toprak Yalciner maakt haar presenteerdebuut

Toprak Yalciner maakte haar presenteerdebuut tijdens de ’24h Pressroom gastromarathon’ die chefkok Tjitze van der Dam zondag en maandag organiseerde voor dance4life.

Op Instagram plaatste de trotse actrice een foto met het onderschrift: “..wat een fantastisch initiatief van @Tjitzevddam voor @dance4lifenl #24hpressroom Oh en ik maar hier m’n debuut met de @rtlboulevardnl microfoon in m’n hand. Spontaan maar loved it. Of ik even het item wilde presenteren! Echt wel, dat is m’n droom! En dat precies op de dag dag ik dacht ik ga lekker een #nomakeup dagje doen. Voelt toch gek zo zonder make-up.”

Ben Affleck niet boos na uitspraken Jennifer Garner over scheiding

Ben Affleck neemt het zijn ex-vrouw Jennifer Garner niet kwalijk dat ze in de media openhartig over hun scheiding heeft gesproken. Garner en Affleck maakten in juni van vorig jaar bekend dat ze na een huwelijk van tien jaar gingen scheiden. Er werd gefluisterd dat de 43-jarige filmster het wel heel erg goed kon vinden met hun nanny. Garner zei onlangs in een interview met Vanity Fair dat dit niet de reden was voor de breuk. De 43-jarige actrice omschreef haar ex als een complexe vent. “Ik ben nog steeds de enige die sommige van zijn geheimen kent.”

The New York Times vroeg Affleck wat hij van het interview vond. “Jen is geweldig. Ze is een fantastisch mens. We gaan heel goed met elkaar om. Ik heb haar vanochtend nog gezien. Zij wilde erover praten, zodat het maar achter de rug zou zijn en ze kan zeggen: ‘Ik heb het al eens besproken en wil dat niet nog een keer doen’. Dat is prima. Ze mag erover zeggen wat ze wil.”

Beeld: Getty, Instagram, Bron: BuzzE, RTL, Telegraaf

Laatste nieuws

Zie ook