Baby Xess Xava gaat een bijzondere reis maken

Twee weken geleden waren Yolanthe en baby Xess Xava in Ibiza te vinden om een bezoekje te brengen aan een kerk. Niet zon...

Lees ook

Twee weken geleden waren Yolanthe en baby Xess Xava in Ibiza te vinden om een bezoekje te brengen aan een kerk. Niet zonder reden, want binnenkort wordt haar zoontje daar gedoopt. In haar column in Grazia vertelt ze over de bijzondere periode die hen te wachten staat.

Prachtig Spaans kerkje

Over een paar maanden gaat Xess voor de tweede keer naar Ibiza en dat wordt een bijzondere reis. “Voor mij was het heel bijzonder om met Xess Xava naar mijn geboorte-eiland af te reizen. Deze zomer wordt Xess gedoopt op Ibiza. We zijn een paar keer naar het kerkje geweest waar ik zelf ook ben gedoopt. Net als al mijn broers en zussen, dus ik koester veel warme herinneringen uit mijn kinderjaren daar”, vertelt Yolanthe. “Het is een prachtig Spaans kerkje – vredig, wit en sereen – en de priester vindt het geweldig om onze baby in te zegenen, omdat hij onze familie al zo lang kent. Wesley en ik zijn allebei katholiek en we zijn getrouwd voor de katholieke kerk. Dat willen we ons zoontje ook meegeven.”

Geloof

Maar ze dringen hem niks op. “Als Xess ouder is, kan hij uiteindelijk zelf bepalen of hij überhaupt wil geloven, wat hij dan wil geloven en op wat voor manier hij dat praktiseert. Zoiets zal ik nooit opdringen”, zegt ze. “Zelf ben ik geboeid door religie in de breedste zin van het woord, dus ik vind het heel mooi om Xess daarmee te laten opgroeien en ben nu al benieuwd hoe hij daar over een paar jaar zelf over denkt.”

Eerder maakte Yolanthe bekend dat haar zus Xelly peettante is van haar bijna vijf maanden oude zoontje Xess Xava.

De hele column lezen? De nieuwe Grazia ligt vanaf morgen in de winkel!

Lees ook: Een modellencarrière voor Xess Xava?

A photo posted by yolanthecabau (@yolanthecabau) on

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook