Exclusief! Babypraat met Liza Sips

Liza Sips is begin april uitgerekend van haar zoon; samen met haar veertien jaar oudere vriend Ralph Manheim verwacht de...

Lees ook

Liza Sips is begin april uitgerekend van haar zoon; samen met haar veertien jaar oudere vriend Ralph Manheim verwacht de actrice haar eerste kindje. Tijd voor een mommy-to-be interview.

Baby boy

Onlangs maakte Liza via Instagram het geslacht van haar baby bekend. “We hebben al die tijd ons best gedaan om het geheim te houden. Alleen onze naaste omgeving wist het. Tijdens de babyshower rees de vraag: mogen we foto’s posten op social media? Ik keek mijn moeder en schoonmoeder aan en besloot dat het eigenlijk wel een mooi moment was om het bekend te maken. Ralph was het er gelukkig helemaal mee eens, en is blij dat hij het eindelijk over ‘zijn zoon’ kan hebben. Liever zo dan dat het op een andere, lelijke manier gaat lekken.”

Blij? Zeker! “Ik heb mezelf altijd als moeder van een jongen gezien. Ik ben nu al zo supertrots op ons kleine mannetje. Ralph riep in het begin quasi neutraal dat het hem niets uitmaakte, maar ging uit zijn dak toen ze zeiden: ‘Gefeliciteerd, u wordt vader van een jongetje’.”

De naam

Het is al bijna zover, dus uiteraard is de naam al gekozen. “Voordat ik überhaupt in verwachting was, zijn we in een soort van brainstorm hardop namen gaan bedenken. We hadden allebei dezelfde lievelingsnaam (Luide lach:) Het is bijna walgelijk, gatver, nu moet ik echt ophouden.”

Perfecte zwangerschap

Vrouwen die hun zwangerschap als verschrikkelijk ervaren, daar kan Liza zich totaal niet in vinden. “De afgelopen acht maanden heb ik als een feestje ervaren. Misschien dat ik ook weinig reden tot klagen heb, omdat ik me zo goed voel, maar ik vind alles eromheen leuk. Ik kijk uit naar elk bezoek aan de verloskundige en ben zo ongeveer verliefd op mijn buik”, jubelt ze. “Van tevoren had ik me wel ingesteld op allerlei ongemakken. Maar ik heb de mazzel dat het bij maagzuur en wat vermoeidheid is gebleven. Zo zou ik nog wel tien keer zwanger kunnen worden.”

Het hele interview lezen? De nieuwe Grazia ligt morgen in de winkel!

Lees ook: Liza Sips pronkt met babybump

Tekst: Anette de Vries, Fotografie: Nine IJff

Laatste nieuws

Zie ook