Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Is Adele stiekem getrouwd met vriendlief Simon Konecki?

Adele liet eerder weten geen behoefte te hebben aan trouwen. Maar onlangs gingen er geruchten dat Simon Konicki, de vader van haar 3-jarige zoontje Angelo, haar ten huwelijk had gevraagd rond Kerstmis. Een bron vertelde aan Heat Magazine: “Het was heel onverwachts, ze waren gewoon thuis aan het chillen. Adele barstte in huilen uit.” Nu is Adele tijdens een optreden gespot met twee fonkelende ringen om haar ringvinger. Zouden de twee ondertussen stiekem getrouwd zijn?

Tattoo Zayn Malik ‘verdwenen’

Eerder deze week choqueerde Zayn Malik zijn fans met een enorme tattoo aan de zijkant van zijn hoofd: een feniks met de tekst: M.O.M., verwijzend naar zijn nieuwe album Mind of Me. Model Gigi Hadid heeft nu een SnapChat geplaatst van haar liefje en de tatoeage is als sneeuw voor de zon verdwenen. Het lijkt erop dat hij toch nep was. Zou het allemaal een publiciteitsstunt zijn geweest? Eerder liet een tatoeëerder al weten dat het er erg nep uitzag én hij zich niet kon voorstellen dat Zayn echt zoiets gedaan zou hebben.

Taylor Swift deelt romantische vakantiefoto’s met Calvin Harris

Taylor Swift en Calvin Harris zijn één jaar samen en dat moest gevierd worden. Samen vertrokken ze naar een romantisch oord. Compleet met palmbomen, een watertrampoline en hevige zoensessies, delen de tortelduifjes elk moment op social media. #Relationshipgoals!

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook