Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkels

Goedemorgen! Vandaag ligt er week een gloednieuwe Grazia in de winkel en siert de hoogzwangere Liza Sips de cover. De 25...

Lees ook

Goedemorgen! Vandaag ligt er week een gloednieuwe Grazia in de winkel en siert de hoogzwangere Liza Sips de cover. De 25-jarige is begin april uitgerekend van een zoon; samen met haar veertien jaar oudere vriend Ralph Manheim verwacht de actrice haar eerste kindje. Tijd voor een mommy-to-be interview. Over baby’s gesproken; twee weken geleden waren Yolanthe en baby Xess Xava op Ibiza te vinden om een bezoekje te brengen aan een kerk. Niet zonder reden, want binnenkort wordt haar zoontje daar gedoopt. In haar column in Grazia vertelt ze over de bijzondere periode die hen te wachten staat. Ook spraken we Sylvie Meis. Die niet zozeer de eenzaamheid voelt, maar vooral de druk aan de top. “Er zullen altijd mensen zijn die wachten tot je valt.”

Miley Cyrus lijkt weer het rechte pad op te gaan. De latexpakjes zijn verbannen naar de kelder en uitgaan doet ze ook niet meer. Miley is lately meer huisvrouw dan wild child. En ze is klaar voor de grote stap of twee. Miley is echter niet de enige die veel opzien baart. Amerika is in rep en roer nu er modelijk nieuw bewijsmateriaal is gevonden in de moordzaak van de ex van O.J. Simpson. En dat net nu de zaak middelpunt is van een populaire tv-show.

Hollywood is er weer een hotspot rijker en deze keer voor de mini-me’s, want waar moeten North, Suri en Harper heen om de paparazzi te ontduiken en op hun gemak te geniete van een ontspannen maaltijd? Maak kennis met Au Fudge, de place to be voor V.I.K.s (Very Important Kids.) Natuurlijk lees je nog veel meer heerlijk showbizz-, fashion-, beauty- en lifestylenieuws! En deze week ligt-ie in de schappen voor slechts €1,99 dus get it while it’s hot!

Laatste nieuws

Zie ook