Sabia: ‘Ik ga net zo goed bij Starbucks werken’

Van voetballer Khalid Boulahrouz tot de volgende voetballer Rafael van der Vaart, Sabia slaat op de één of andere manier...

Lees ook

Van voetballer Khalid Boulahrouz tot de volgende voetballer Rafael van der Vaart, Sabia slaat op de één of andere manier altijd mannen met een goedgevulde portemonnee aan de haak. In LINDA. reageert ze.

Golddigger

Sabia is regelmatig als golddigger neergezet, maar volgens haar is het puur toeval dat ze telkens verliefd wordt op een man met geld. “En als je man het goed voor elkaar heeft en zegt dat-ie je lekker op vakantie of uit eten wil nemen, welke vrouw antwoordt dan: ‘nee hoor, dat wil ik niet’? Iedereen wil toch een leuker leven?”

Eigen carrière

Op het moment woont Sabia nog in het appartement waar ze met Rafael woonde. Hij betaalt ook nog steeds de huur. “Hoe we dat in de toekomst gaan doen, zijn we nu aan het bekijken.”

En dan zal ze toch echt zelf geld in het laatje moeten brengen. “Ik ken niet veel vrouwen die zo zijn. Bovendien is het als vrouw van een voetballer moeilijker om aan je eigen carrière te werken, vooral als je partner van je eist dat je thuis blijft en voor het gezin zorgt.” Maar wat moet, dat moet. “Natuurlijk wil ik op eigen benen staan. Als het niet lukt om iets op televisie te doen, of als model, voel ik me niet te goed voor een normale baan. Ik ga net zo goed bij Starbucks werken.”

Eerder deze week onthulde Sabia ook de échte reden van de breuk tussen haar en Rafael. Benieuwd? Klik hier.

Lees ook: Heeft Sabia aan zichzelf laten sleutelen?

Bron: LINDA., Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook