Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

‘One Direction Louis Tomlinson op zijn knieën voor Danielle Campbell’

Het lijkt erop dat er een One Direction Wedding aan zit te komen. Louis zou volgens een bron van In Touch Weekly namelijk niets liever willen dan op één knie gaan voor zijn vriendin Danielle. In eerste instantie zou ze wat druk op Louis gelegd hebben om haar ten huwelijk te vragen, waarschijnlijk omdat hij vaker bij zijn baby mama en ex te vinden was. Toch zou het nu volledig vanuit Louis’ kant komen om een ring om haar vinger te schuiven. Danielle is namelijk zijn rots in de branding geweest sinds zoontje Freddie geboren werd. Volgens de bron heeft Louis al enkele vrienden verteld dat hij haar ten huwelijk wil vragen en is iedereen dolenthousiast. Hij zou zelfs al nagedacht hebben over de bruiloft. Zo wil hij het liefst een kleine ceremonie bij hem thuis.

Teen Mom Kailyn Lowery en Javi Marroquin in heftige ruzie

Het lijkt erop dat er weer een Teen Mom seizoen vol ruzies aan zit te komen. In de trailer van een nieuw seizoen is namelijk te zien dat Kailyn en haar man Javi flinke ruzie hebben. Tijdens een fotoshoot, waar Kailyn’s ex bij aanwezig is, besluiten ze om met z’n allen wat te eten. Kailyn belt Javi op om te vragen of hij ook met het gezelschap mee wil, maar hij wil daar niets van weten en stelt voor dat Kailyn zoontje Lincoln thuis komt afzetten. Want als hij er niet is, hoeft Lincoln er ook niet te zijn, vindt hij. Maar daar is Kailyn het niet mee eens…

Frank Sinatra Jr. overleden

De 72-jarige zoon van Frank Sinatra zou gisteravond een concert geven, maar werd getroffen door een ernstige hartaanval. Met spoed is hij afgevoerd naar een ziekenhuis in Daytona Beach in Florida, waar hij overleed. Dit heeft zijn zus Nancy via Twitter bevestigd.

Mariah Carey wil alleen ‘über famous’ gasten op haar bruiloft

Haar trouwdag met James Packer moet tot in de kleinste details perfect zijn. Zo wil Mariah alleen A-list sterren op de gastenlijst en niemand minder. Sterren als Leonardo DiCaprio en Tiger Woods zijn van harte welkom, minder beroemde celebs niet. Al zullen ze vast uitzonderingen maken voor familie. Volgens Life & Style Magazine zal de bruiloft zo’n 100 miljoen dollar kosten, waaronder 200.000 dollar aan exotische bloemen en 14.000 dollar aan champagne.

Bron: Intouchweekly.com, Hollywoodlife.com, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook