Teen Mom Catelynn Lowell vertrokken naar rehab

Gisteren plaatsten zowel Catelynn Lowell als Tyler Baltierra angstaanjagende tweets, waardoor Teen Mom fa...

Gisteren plaatsten zowel Catelynn Lowell als Tyler Baltierra angstaanjagende tweets, waardoor Teen Mom fans zich grote zorgen begonnen te maken. Inmiddels is duidelijk wat zich afspeelde in huize Baltierra en leeft iedereen met Teen Moms dream couple mee.

Tweets

In een mysterieuze tweet die Tyler plaatste, vroeg hij zijn volgers gisteravond om voor Catelynn te bidden. “Alsjeblieft, bid voor mijn vrouw”, schreef hij, gevolgd door: “In goede of slechte tijden, bij ziekte en in gezondheid… Ik zal NOOIT stoppen met vechten voor mijn vrouw. Noem haar in je gebeden… Dank je.”

Ook Catelynn stuurde mysterieuze tweets de wereld in die zouden duiden op een serieus probleem. “Voor iedereen die denkt dat ik zo ‘sterk’ ben, dat ben ik niet… Op een dag zullen jullie weten waarom. Ik kan ook erg zwak zijn…”, gevolgd door: “Jullie hebben GEEN IDEE hoeveel jullie mij kunnen helpen”, waarmee ze haar fans wilde bedanken voor alle steun.

Rehab

Na de tweets hield het koppel zich even stil. Maar Catelynn besloot de stilte vannacht te verbreken en plaatste een bijzondere foto op Instagram. Een kiekje genomen vanuit een vliegtuigraam. “Arizona, ik kom eraan… Ik kan niet wachten om terug te gaan naar mijn ware ik… Dit is voor mij en mijn familie.. Novalee en Tyler ik hou héél veel van jullie!!!”, luidt het onderschrift van de foto.

Al snel begonnen de speculaties dat Catelynn haar gezin zou verlaten om naar een kliniek te gaan. Niet veel later zou Catelynn aan In Touch bevestigd hebben dat ze inderdaad naar rehab gaat. De website citeert: “Laat mijn fans weten dat ik momenteel hulp zoek voor mijn angsten en depressie.”

Lees ook: Teen Mom-ster Tyler Baltierra doet schokkende onthulling

Bron: Intouchweekly.com, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws