Geordie’s Holly Hagan pronkt met gewichtsverlies

Dat de dames van Geordie Shore non-stop aan hun killer bodies werken, is al lang geen geheim meer. Om de zoveel tijd pla...

Lees ook

Dat de dames van Geordie Shore non-stop aan hun killer bodies werken, is al lang geen geheim meer. Om de zoveel tijd plaatsen onder anderen Charlotte en Marnie jaloersmakende kiekjes op social media. Afgelopen nacht deelde ook Holly een foto van hoe ze er nú uitziet, naast een foto uit de oude doos… Wat een verschil!

Plastic Fantastic

De afgelopen tijd heeft Holly hard aan haar lichaam gewerkt en is ze van maat 44 naar maatje 38 gegaan. Ook is ze, om haar droomlichaam te bereiken, twee keer onder het mes gegaan voor een borstvergroting en één keer voor een borst lift. Daarnaast ruilde ze haar rode lokken in voor een bruin-tint.

Niet iedereen is onder de indruk van de transformatie die Holly is ondergaan. “Ik zie de plastische chirurgie al van een kilometer afstand!”, reageert iemand onder de foto. Holly is de beroerdste niet en slaat keihard terug: “Gelukkig maar, het was bloody expensive!”

Holly’s Body Bible

Haar ‘nieuwe’ lichaam heeft Holly allemaal te danken aan haar Body Bible, zegt ze zelf. De realityster heeft een eigen boek getiteld Holly Hagan’s Body Bible – 12 Week Fat-loss Guide. Hiermee wil ze andere vrouwen helpen om net als haar een fit en strak lichaam te krijgen.

Lees ook: Geordie Shore’s Charlotte laat eindelijk haar nieuwe neus zien

Bron: Mirror.co.uk, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook