Lip fillers gone wrong: ‘Ik dacht dat ze zouden ontploffen’

Zat jij er aan te denken om je lippen een beetje bij te laten spuiten, voor een tuitje à la Angelina Jolie? Wellicht dat...

Lees ook

Zat jij er aan te denken om je lippen een beetje bij te laten spuiten, voor een tuitje à la Angelina Jolie? Wellicht dat je nu van gedachten verandert…

Zelfvertrouwen

Na een zware strijd tegen kanker, besloot Jillian 15 jaar geleden haar zelfvertrouwen te boosten door onder het mes te gaan. Ze liet haar ogen liften en haar lippen permanent opspuiten. “Nadat ik schoon was verklaard, kon ik niet wachten om er weer mooi en fris uit te zien. Ik wilde geen enorme lippen, maar gewoon iets voller.” Ze was dolblij met het eindresultaat.

Pijnlijk

Afgelopen jaar, veertien jaar na de ingreep, begonnen haar lippen op te zwellen. “Ik dacht dat het een allergische reactie was, maar op een gegeven moment was het zo pijnlijk dat ik mijn lippen niet meer kon bewegen.”

Het bleek dat haar lichaam de lip fillers aan het afwijzen was. “Er ontstonden allemaal bulten in mijn lippen. Het goedje probeerde zich letterlijk uit mijn lippen te duwen. Ik dacht dat ze zouden ontploffen”, vertelt ze aan Daily Mail.

Bloederige stukjes glas

De dokter had nog nooit zoiets gezien en ze werd gedwongen om voor 4.000 dollar onder het mes te gaan, om de fillers te verwijderen. “Het was verschrikkelijk. Ik kreeg van de arts te horen dat mijn lippen misschien helemaal verwijderd moesten worden, zo erg was het”, vertelt ze. “Toen ik zag wat hij uit mijn lippen haalde, ging ik bijna over mijn nek. Het leken op bloederige stukjes glas.”

Verminkt

Het grootste deel van de fillers werden verwijderd, maar niet alles. “Goddank wist hij mijn lippen te redden, maar mijn mond is nu misvormd. Ik heb geen zelfvertrouwen meer; ik durf amper de deur uit.” In de toekomst zal Jillian nogmaals onder het mes moeten om haar lippen te ‘herbouwen’.

De foto’s zie je HIER. Let op, ze zijn niet zo fraai.

Bron: DailyMail, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook