Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn uit elkaar

Justin Bieber en Hailey Baldwin hebben maandenlang volgehouden niets meer dan vrienden te zijn, terwijl bronnen anders b...

Lees ook

Justin Bieber en Hailey Baldwin hebben maandenlang volgehouden niets meer dan vrienden te zijn, terwijl bronnen anders beweerden. De vermeende relatie heeft niet lang geduurd, want volgens insiders hebben ze een punt achter hun romance gezet.

Justin & Hailey

Zoenend stonden de zanger en het model met Oud & Nieuw op de kiek. Trots plaatste Justin de foto op Instagram, waarna de geruchtenmolen begon te draaien. Ze zouden na een lange vriendschap verliefd zijn geworden. Er volgde een vakantie met de familie van Justin en de zoete foto’s bleven binnenstromen. Toch bleven ze erg onduidelijk over hun exacte relatiestatus.

Break-up

Die relatiestatus is nu wel duidelijk: er is geen relatie meer. “Hailey is momenteel niet aan het daten. Ze hangt gewoon wat rond met vrienden en ze is aan het werk”, vertelt een bron aan E! Online. Justin en Hailey zouden nog wel goede vrienden zijn. “Ze hebben elkaar de laatste tijd ook niet echt gezien, Justin heeft het druk met zijn tour waardoor hij ook weinig tijd heeft.”

Lees ook: Happy TV: De awkward eerste ontmoeting van Justin Bieber en Hailey Baldwin

Bron: Hollywoodlife.com, Seventeen.com, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook