H&M lanceert lijn trouwjurken

Een aantal jaar geleden lanceerde H&M de Conscious Collection, waarin ze binnen de modewereld wilden bewijzen dat je...

Lees ook

Een aantal jaar geleden lanceerde H&M de Conscious Collection, waarin ze binnen de modewereld wilden bewijzen dat je heel goed mode kunt maken van duurzame materialen. Ze gebruiken daarvoor onder andere biologisch katoen en gerecycled polyester. In die lijn behoren vanaf nu ook bruidsjurken en geloof ons maar: Die wil je niet aan je voorbij laten gaan!

Bruidje

De afgelopen tijd lanceert het ene na het andere merk betaalbare bruidsjuren. Zeeman begon de hype, maar werd al snel gevolgd door Asos. Nu is dan ook H&M van de partij met drie prachtige trouwjurken. “De innovatieve, duurzamere materialen en uitbundige versieringen die voor deze collectie zijn gebruikt, resulteren in een veelzijdige stijl die gelaagdheid, vormen en texturen combineert. De decoratieve accessoires en op art deco geïnspireerde sieraden maken het geheel af”, zegt Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor bij H&M.

Wil jij ook zo’n parel van een jurk scoren? Vanaf 7 april is de collectie online verkrijgbaar en in ongeveer 180 winkels wereldwijd.

Lees ook: Creepy: Waarom bruidsmeisjes dezelfde jurk dragen

Bron: Vogue, H&M, Beeld: Getty, H&M

Laatste nieuws

Zie ook