Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Hulk Hogan krijgt fortuin in sekstapezaak

Een rechtbank in het Amerikaanse Florida heeft een bedrag toegewezen aan Hulk Hogan van 115 miljoen dollar (102 miljoen euro). Dit was nadat een website een sekstape van hem online had gezet. Hij krijgt 60 miljoen dollar voor emotionele schade en 55 miljoen voor economische schade. De worstelaar had in eerste instantie 100 miljoen dollar geëist tegen de roddelwebsite die de tape publiceerde, maar de uitkomst was in Hogan’s voordeel.

De website Gawker publiceerde in 2012 een tape waarop Hogan seks had met de vrouw van zijn toenmalige beste vriend. De uitgever van Gawker zal in hoger beroep gaan. Het verlies van deze zaak zou namelijk het einde van het bedrijf betekenen.

Prins Harry openhartig over zijn kinderwens

Het is alweer 19 jaar geleden dat zijn moeder Diana overleed na een fataal auto-ongeluk in Parijs. Harry zet haar werk voor de goede doelen nog altijd voort, maar hij weet zeker dat hij haar nog blijer zou maken als hij kinderen zou krijgen. Tegen ABC News zegt hij: “Ik hoop dat ze met tranen in haar ogen op ons neerkijkt en trots is op wat we hebben bereikt. Ze zou graag willen dat ik kinderen kreeg zodat ze weer oma zou worden. Ik kan niet wachten tot dat zo ver is, dat zou fantastisch zijn”.

Taylor Swift verrast kinderen in ziekenhuis

Taylor Swift bracht een verrassingsbezoekje aan het kinderziekenhuis in Nashville, Tennessee. Daar hielp ze American Idol-presentator Ryan Seacrest tijdens de opening van een radiostudio voor de patiëntjes van het ziekenhuis. Na het doorknippen van het lint ontmoette ze nog een aantal kinderen van het Monroe Carell Jr. Children’s Hospital. Dit meldt Billboard.

Ryan Seacrest heeft met zijn goede doel al tien studio’s gebouwd in Amerikaanse ziekenhuizen. In de studio kunnen kinderen leren opnemen, interviews afnemen, muziek draaien en uitzenden naar de ziekenhuiskamers. Taylor: ”Wat ik daar zag was een kans voor de kinderen om wat te beleven en om creativiteit te uiten. Ze leren er wat het is om wat te creëren, of dat nu een eigen radioshow is of een muziekopname. Het was zo mooi te zien wat een studio aan een ziekenhuis toevoegt.”

Bron: RTL Nieuws, Shownieuws, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook