Stappen Taylor Swift en Calvin Harris binnenkort in het huwelijksbootje?

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren! Nadat Taylor Swift en Calvin Harris een aantal jaloersmakende kiekjes van...

Lees ook

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren! Nadat Taylor Swift en Calvin Harris een aantal jaloersmakende kiekjes van hun romantische vakantie op een tropisch eiland deelden op Instagram, gaan er alweer genoeg geruchten in de rondte dat de twee trouwplannen hebben. We zijn nu al benieuwd naar de bruidsmeisjes-squad die Taylor op gaat trommelen voor dit grootste evenement!

Love is in the air

Hoewel er nog geen verlovingsringen zijn gespot, weet het Amerikaanse roddelblad OK! Magazine het zeker: Taylor en Calvin (wiens echte naam Adam Wiles is) stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Ook zou een insider hebben aangekondigd dat de twee zichzelf al helemaal in het trouwwereldje hebben verdiept. Ze zijn inmiddels één jaar een setje.

Pretty girl

Vorige maand straalde Taylor zelf al als bruidsmeisje op de bruiloft van haar beste vriendin. Zouden de trouwverlangens toen bij Taylor zijn aangewakkerd? Ze zag er in ieder geval beeldig uit in een bruidsjurk!

Lees ook: H&M lanceert lijn trouwjurken

Bron: Cosmopolitan UK, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook