Er zit een geheim spel verstopt in Facebook Messenger

Niet zo gek op schaken? In dat geval heeft Facebook Messenger nu een ander geheim en verstopt spelletje voor je in petto...

Lees ook

Niet zo gek op schaken? In dat geval heeft Facebook Messenger nu een ander geheim en verstopt spelletje voor je in petto, die je kunt spelen met je vrienden. Had jij enig idee dat dit bestond?

Facebook’s Secret

Het verstopte spelletje in Facebook Messenger dat je kunt spelen met je vrienden is een spelletje met een basketbal thema. Als je het spelletje wil spelen, moet je ervoor zorgen dat je de laatste update van Facebook Messenger hebt geïnstalleerd op de iPhone of Android-toestel. Maar wat moet je doen om dit geheime spel te kunnen vinden én te spelen?

Wat te doen

Alles wat je daarvoor hoeft te doen is een basketbal-Emoji te sturen naar je vriend in een chat op Facebook Messenger. Klik dan op het basketballetje dat je net hebt gestuurd en op dat moment popt er een spel op. Het is de bedoeling dat je de bal zo vaak mogelijk door het net gooit door de bal omhoog te werpen met je vinger. Lukt het je om de bal in het net te gooien? Dan word je gefeliciteerd met een aantal vrolijke Emoji’s!

Lees ook: Dít is het geheim achter de McFlurry lepel

En: Zien wie jou niet heeft geaccepteerd als vriend op Facebook? Dat kan!

Bron: The Mirror, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook