De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love '‘em or you hate ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘‘em or you hate ‘’em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Heeft Khloe de zijkant van haar hoofd geschoren?

De Kardashians weten altijd wel te shockeren. Deze keer was Khloe aan de beurt. Ze verscheen in het openbaar met de zijkant van haar hoofd opgeschoren. Tenminste, zo leek het. De reality-ster had haar haar naar achteren gesmeerd met een gekleurde gel, waardoor het leek alsof ze de zijkant van haar hoofd had geschoren en geel had geverfd. Of dit kapsel een blijvertje is? Hmm, daar zijn de meningen over verdeeld.

Hilarisch: Kylie, Khloe en Kendall maken vermomd een ritje door Hollywood

Khloe is altijd wel in voor een goeie grap, en wist deze keer haar twee jongste zusje te strikken. De drie lieten zich helemaal vermommen, waarna ze vervolgens undercover deel namen aan een tour door Hollywood. Dat ging een tijdje goed, totdat de paparazzi ze ontdekten, en de meiden voor de fotografen op de vlucht gingen. Gelukkig legde Kylie de hilarische beelden vast op Snapchat.

De beste vriend van Kim Kardashian gaat ook om met een kloon van Kim

Jonathan Cheban, Kim’s beste vriend, en Kim hadden in de serie Keeping up with the Kardashians ruzie gekregen. Kort daarna is Jonathan gespot met een exacte kloon van Kim. Jonathan en de look-alike verlieten samen een spa in Beverly Hills. Volgens bronnen gaat Jonathan met de geheimzinnige vrouw om omdat hij een break nodig zou hebben van de echte Kim na hun ruzie. Ook zou hij dezelfde dingen met de kloon doen als die hij met de echte Kim deed. Zou het een vorm van wraak zijn? In ieder geval is de kloon een stuk dunner dan de pas bevallen Kim.

Bron: E! News, Beeld: Instagram, Hollandse Hoogte, Getty

Laatste nieuws

Zie ook