Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Linda de Mol betaalt hypotheek van vriendinnen

Linda de Mol betaalt mee aan de hypotheek van vriendinnen omdat sommige van hen geen lening kunnen krijgen, omdat ze bijvoorbeeld zzp’er zijn. “Ik help sommige vrienden met hun hypotheek. Ik kan het iedereen die wat geld op de bank heeft staan aanraden”, vertelt de presentatrice in het Net 5-programma De Mobiel Van.

“Daar is natuurlijk helemaal niks mis mee. Ze wonen dan door mij in een lekker huis. Daar hebben zij én ik plezier van. Het gaat om hele goede vrienden, waar ik veel van houd. Anders zou ik het nooit doen. Wat heb je eraan als je er bovenop blijft zitten? Je kan je vermogen beleggen tot je een ons weegt, maar het schiet alle kanten op”, aldus Linda.

Gigantische tatoeage Ben Affleck is nep

Herinner jij je nog dat Ben Affleck gespot werd met een gigantische tatoeage op zijn rug? Nou hij heeft ons goed in de maling genomen. In een interview met Extra laat de acteur namelijk weten dat ie gewoon nep was.

In december werd Ben gespot met een gigantische tattoo van een gekleurde feniks op zijn rug. Een kleintje was het zeker niet want hij liep van zijn onderrug tot aan zijn nek. Enne, ook viel de tatoeage niet echt in de smaak. Bens ex Jennifer Lopez liet zelf weten dat ze ‘m ‘afschuwelijk’ vond en het ‘veel te veel kleuren heeft’.

Maar alle ophef was helemaal voor niets. “Hij was nep, voor een film”, vertelt Ben nu in het interview. Voor welke film het is laat hij niet weten. “Ik heb wel een aantal tatoeages, maar ik laat ze zetten op plaatsen waar je niet al te veel moeite hoeft te doen om ze weg te werken.” Zo heeft de acteur onder meer prikkeldraad rondom zijn rechterarm laten tatoeëren en een dolfijn op zijn heup, waar eerder de naam van zijn schoolvriendinnetje stond.

Zwangere Carice van Houten bedankt fans voor gelukswensen

Carice van Houten bedankt haar fans voor de storm aan felicitaties die ze ontving toen bekend werd dat zij en haar vriend, acteur Guy Pearce, hun eerste kindje verwachten.

“Dank voor alle lieve wensen”, schrijft ze op Twitter. Ook bereidt ze zich voor op een berg aan Game of Thrones-grappen die gaan volgen. Haar GOT-personage Melisandre beviel in het tweede seizoen namelijk krijsend van een monsterlijk schaduwwezen… “Ok. Ik ben klaar voor jullie grappen over een schaduwbaby!”, aldus de actrice op Twitter.

Bron: Telegraaf, Extra, Beeld: Getty, Facebook, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook