Try de Trend: Krul is in, kaarsrecht is uit…

De catwalk voorspelt welke kleur oogschaduw jij over een half jaar wil hebben, welke haardracht jij jezelf laat aanmeten...

Lees ook

De catwalk voorspelt welke kleur oogschaduw jij over een half jaar wil hebben, welke haardracht jij jezelf laat aanmeten of welke richting de eyeliner precies op gaat. Vandaar om de week een Try de Trend, voor al jullie early adopters out there. Vandaag: Krul is in, kaarsrecht is uit.

De krul is in

De gefabriceerde slag door middel van een krultang is dit seizoen helemaal je-van-het. En dat mag een losse wave onderin zijn (J.JS Lee, Tommy Hilfiger), grove varianten midden op je hoofd (Roland Mouret), iets waarbij het lijkt alsof je er niks voor hebt gedaan (Carven, Verus) of een top-coupe zoals bij Issa en Ermanno Scervino. Zolang het maar niet kaarsrecht naar beneden valt. Voor Hollands haar, waarbij zwaartekracht het meestal wint, handel je als volgt: verdeel je haar in plukken en spray er zoutspray overheen voor extra grip. Pak een pluk en draai ‘m tot-ie helemaal strak is. Ga er dan met een hete stijltang overheen, zorg dat de pluk goed warm wordt en de slag goed gepakt heeft. Doe dit met alle plukken. Handen er doorheen, haarlak erin en you’re good to go!

Tekst: Stephanie Brandes, Beeld: Getty

@gallery(1005365)

Laatste nieuws

Zie ook