Yolanthe en Wesley in shock

Zaterdag blies Yolanthe 31 kaarsjes uit. Maar wat een vrolijke dag had moeten worden, veranderde in een nachtmerrie toen...

Zaterdag blies Yolanthe 31 kaarsjes uit. Maar wat een vrolijke dag had moeten worden, veranderde in een nachtmerrie toen ze te horen kreeg dat er een aanslag in hun woonplaats Istanbul was geweest.

Verdriet

Yolanthe en Wesley zijn enorm geschrokken van de aanslag en delen hun verdriet en medeleven op Instagram.

“Geen woorden kunnen omschrijven hoe verdrietig dit is. Mijn hart gaat uit naar alle slachtoffers en mensen in pijn in deze prachtige stad, mijn thuis #Istanbul. Ik brand een kaars voor iedereen die het nodig heeft. God zegene ons allemaal en bescherm onze mooie wereld”, schrijft Yolanthe op Instagram bij een foto van de stad.

Ook Wesley leeft mee. “So sorry”, luidt de quote op een plaatje op zijn Instagram. Hij schrijft erbij: “Mijn hart is bij de pijn en het lijden #MijnStad #Istanbul #GodZegeneOnzeWereld.”

Verhuizen?

Volgens Turkse Media zijn Yolanthe en Wesley, zeker nu ze een baby hebben, de situatie in Turkije zat. Ze zouden overwegen om te verhuizen. Niet alleen vanwege de politieke situatie, maar ook voor de voetbalcarrière van Wesley. Zijn club zou op het moment veel spelers aan het verkopen zijn, schrijft Shownieuws

Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws