Britney Spears opnieuw beschuldigd van Photoshop

Oops she did it again! Britney Spears is de afgelopen tijd flink aan het sporten geslagen en het resultaat is een s...

Lees ook

Oops she did it again! Britney Spears is de afgelopen tijd flink aan het sporten geslagen en het resultaat is een sixpack waar je u tegen zegt. De 34-jarige popster zit kiplekker in haar vel en iedereen mag dat weten.

Killer body

Sinds 2015 staat Britney op de bühne van haar vaste show in Las Vegas. Komende zomer geeft ze er weer 24 concerten en de tussentijd werkt ze aan haar nieuwe album dat naar verwachting dit jaar moet verschijnen. Hoog tijd dus om heel even een break in te lassen. Op Instagram deelt Brit een foto van haar ultrastrakke lichaam met haar volgers. Op de foto ligt ze in een minuscule oranje bikini te zonnen naast haar zwembad. “Just chilling“, schrijft ze bij het kiekje. Haar fans spreken vol lof over haar strakke lijf, maar boze tongen beweren dat er enig Photoshopwerk te pas is gekomen aan haar foto. Zo zei één fan: ‘Bij de holling in je rug zouden we de stenen rand van je zwembad moeten zien, niet het water! Slecht gephotoshopt”, “Ze is beeldschoon , maar er klopt iets niet aan de rand van het zwembad”, “Overduidelijk gephotoshopt”. Bekijk de foto en oordeel zelf.

Het is overigens niet de eerste keer dat Britney “betrapt” is op het bewerken van haar foto’s, zo baarde ze eerder opzien toen ze tien jaar jonger oogde op de cover van W Magazine.

Lees ook: De transformatie van Britney Spears

Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook