Roxeanne Hazes krijgt zwangerschapsfelicitaties

Toen Roxeanne Hazes een foto op Instagram plaatste, kreeg ze van alle kanten zwangerschapsfelicitaties. Ehmm... Wat?&nbs...

Lees ook

Toen Roxeanne Hazes een foto op Instagram plaatste, kreeg ze van alle kanten zwangerschapsfelicitaties. Ehmm… Wat?

Felicitaties

Het kan de beste overkomen: niet heel flatterend op de kiek staan. Dat bleek ook bij Roxeanne het geval, toen ze op de foto die ze plaatste een buikje bleek te hebben. Ze verwijderde de foto snel weer, maar besloot op SnapChat wel even uitleg te geven. “Gisteren heb ik een foto geplaatst op Instagram. Maar ik ben niet zwanger. Ik heb hem er wel afgehaald, want ik zag het zelf ook”, vertelt ze. “Ik kreeg gewoon in een keer allemaal berichtjes met ‘gefeliciteerd!’ en ‘is het dan eindelijk zo ver?’ Ik dacht echt, waar hebben jullie het over?! Dus, ik ben niet zwanger, ik ben gewoon een beetje flink… fors… en… klein”, lacht Roxeanne.

Gezinsuitbreiding

Op een gezinsuitbreiding moeten we dus nog even wachten. Afgelopen maand liet Roxeanne namelijk aan Story weten dat ze nog niet toe is aan kinderen, maar haar 8 jaar oudere vriend Nick wel. “Ik zou het begrijpen als dit grote verschil tussen ons een probleem zou worden. Gelukkig is het nu nog geen issue. Maar ik heb Nick wel op het hart gedrukt dat hij het mij eerlijk moet zeggen wanneer hij het er moeilijk mee krijgt”, vertelde ze.

Lees ook: Roxeanne Hazes onherkenbaar op cover

Bron: SnapChat, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook