Teen Mom Leah beschuldigd van verwaarlozen dochters

Teen Mom Leah Messer ligt onder vuur. In de première aflevering van een gloednieuw seizoen van Teen Mom 2 lijkt het erop...

Lees ook

Teen Mom Leah Messer ligt onder vuur. In de première aflevering van een gloednieuw seizoen van Teen Mom 2 lijkt het erop dat Leah niet voor haar drie dochters kan zorgen.

Ongeloof

Volgens fans verwaarloost Leah de 6-jarige Aliannah, 6-jarige Aleeah en 3-jarige Adalynn. Ze zou haar dochters zonder ontbijt en lunch naar school hebben gestuurd.

Als één van de meiden huilend vraagt waarom ze geen ontbijt krijgt, antwoordt Leah: “Ik ga geen ontbijt maken als ik al om 5 uur moet opstaan.” Ook op het feit dat ze geen lunch voor haar dochters heeft, heeft ze een reden: “Ik ben vergeten boodschappen te doen”, zegt ze tegen de meiden terwijl ze te hard over de weg scheurt en ondertussen alleen maar aandacht voor haar telefoon heeft. Tot ongenoegen van Aleeah. “Ik vertrouw je niet. Breng me terug naar huis! Je maakt je druk om van alles, maar haalt ons nooit op en geeft ons geen eten mee naar school”, gilt het kleine meisje.

Te hard rijden mét drie kleine meiden in de auto, ondertussen op haar mobiel bezig zijn en haar kinderen geen eten geven… Social media is ontploft, want fans vinden dat de moeder geen voogdij over haar kinderen verdient.

Lees ook: De reden achter de scheiding van Teen Mom’s Leah en Jeremy

Bron: Hollywoodlife.com, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook