Josje Huisman met dreadlocks

Na haar vertrek bij K3, is Josje Huisman volop aan het experimenteren. Zo zagen we haar met een Miley Cyrus kapsel en bl...

Lees ook

Na haar vertrek bij K3, is Josje Huisman volop aan het experimenteren. Zo zagen we haar met een Miley Cyrus kapsel en blauwe lokken, probeerde ze drugs uit op tv en plaatste ze pikante foto’s op social media. Maar wat blijkt? Josje is altijd al een wild child geweest.

#TBT

Op Instagram heeft Josje een kiekje uit de oude doos gedeeld, waarop ze lange blonde dreadlocks op haar hoofd heeft. “2006. Een aantal docenten op de dansacademie vonden het niet zo’n goed idee; een beetje alternatief en het zou lastig zijn om pirouetten mee te draaien… Ze hadden daar wel een punt, maar ik trok me er lekker niks van aan! Hatseflats, een hoofd vol dreads”, schrijft ze bij de foto.

Gáááf!

Ondanks dat de foto bijna tien jaar oud is, zijn fans laaiend enthousiast. “Die dreads staan je kei goed!”, “Omg je haar, Josje, zooo gaaf”, en “Jij kunt echt álles hebben”, wordt er onder de foto gereageerd. En dat terwijl haar eerdere pikante foto’s en gewaagde kapsels alles behalve goed ontvangen werden. Zouden mensen zich er eindelijk bij neergelegd hebben dat Josje geen K3 meisje in regenboog jurk meer is?

Lees ook: Nieuwe vlam voor Josje Huisman?

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook