Fajah Lourens en Gijs uit elkaar

Fajah Lourens en haar elf jaar jongere vriend Gijs Scheeringa hebben een punt achter hun relatie gezet. D...

Lees ook

Fajah Lourens en haar elf jaar jongere vriend Gijs Scheeringa hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat heeft Fajah via Instagram laten weten.

‘Het is over’

“Bekend zijn heeft zeker heel veel voordelen, helaas heeft het ook wel wat nadelen. Een van de nadelen is dat je privéleven ook vaak in de media belandt”, begint Fajah. “Het is leuk om je nieuwe liefde aan de wereld te laten zien als je verliefd bent. Helaas komt er soms ook een moment dat je moet aangeven dat je relatie over is… Helaas maar waar. Het is over tussen Gijs en mij.”

Fantastische tijd

De twee zijn niet met ruzie uit elkaar. “Ik heb een fantastische tijd achter de rug waar ik met heel veel plezier naar terug kijk. We gaan als vrienden uit elkaar, omdat we toch beide andere richtingen op willen met ons leven en heel erg druk zijn met onze eigen carrières waar we de focus op willen leggen.”

Vorig jaar zomer lieten Fajah en Gijs samen een tatoeage van elkaars naam zetten. Deze zie je HIER.

Onzeker

Vorige week gaf Fajah nog aan dat ze bang was dat Gijs haar zou verlaten vanwege het leeftijdsverschil. “Hij is elf jaar jonger en straks gaat hij er vandoor met een jonger iemand omdat ik me niet meer verzorg. Straks ben ik 44 en hij 34 en dan moet ik er echt nog uitzien als 34, anders wordt het toch niks?!”, liet ze weten in de ochtendshow van 100%NL.

Bron: Instagram, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook