Doutzen Kroes deelt prachtige pure foto

In de modellenwereld draait alles om glitter, glamour en vooral heel veel make-up. Daar weet Doutzen Kroes natuurlijk al...

In de modellenwereld draait alles om glitter, glamour en vooral heel veel make-up. Daar weet Doutzen Kroes natuurlijk alles van. Maar dat soms vindt de nuchtere Friezin het heerlijk om eens zonder al die poespas door het leven te gaan. En dat wil ze maar al te graag met de rest van de wereld delen.

Natural beauty

Doutzen is groot fan van puur natuur. Al eerder speelde Doutzen in een reclame waarbij ze symbolisch na een fotoshoot alle make-up en glamoureuze kleding van zich afgooide en in de buitenlucht genoot van de puurheid van de natuur. Ook nu deelt ze op Instagram een foto waarbij ze zichzelf weer van haar meest pure kant laat zien. En dat ziet er prachtig uit! Daarmee laat ze weer zien dat ze een echte natural beauty is.

Het zit ‘m in de genen

En dat de beauty in de genen zit bij de familie Kroes is wel duidelijk. Dochtertje Myllena Mae heeft met haar anderhalf jaar oud al een kapsel waar menig vrouw stikjaloers op is! De foto’s zie je HIER.

Lees ook: Doutzen, wat is er met je gezicht aan de hand?

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws