Is dit het nieuwe liefje van Selena Gomez?

Selena Gomez lijkt een zwak te hebben voor bad boys. Na een jarenlange en spraakmakende relatie met Justin Bieber, lijkt...

Lees ook

Selena Gomez lijkt een zwak te hebben voor bad boys. Na een jarenlange en spraakmakende relatie met Justin Bieber, lijkt ze nu haar zinnen te hebben gezet op een andere trouble maker. Begin dit jaar dook Selena samen met Wiz Khalifa de studio in om te werken aan een nummer, maar als we bronnen mogen geloven, is er meer tussen de twee ontstaan dan alleen muzikale magie.

Love in the air?

Een bron heeft aan OK! Magazine verteld dat de twee regelmatig de lakens met elkaar delen. Tijdens de opnames in de studio zouden ze al steeds met elkaar aan het flirten zijn geweest.

Bronnen vragen zich af of Selena wel opgewassen is tegen de ex van Wiz, Amber Rose. Volgens hen speelt Selena met vuur. Amber zou op haar achterste poten staan als ze hoort dat de vader van haar kind een relatie heeft met de jonge zangeres.

Maar dat niet alleen, want Wiz zou ook een slechte invloed op haar hebben met zijn gedrag. Hij is niet vies van een joint en gaat ook regelmatig feestjes af. Alcohol en feestjes zouden absoluut niet goed zijn voor de gezondheid van de zangeres op het moment.

Lees ook: Selena Gomez belachelijk gemaakt door paparazzi

Bron: OK! Magazine, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook