Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 26 maart en zondag 27 maart 2016.

Opening Number Nine in Haarlem

Number Nine heeft al filialen in Amsterdam, Alkmaar, Utrecht en Haarlem, maar breidt nu uit met een tweede filiaal in het mooie Haarlem. Ze gaan niet alleen de standaard toonaangevende kledingmerken verkopen die ook in de andere filialen liggen, maar voegen er nog een aantal aan toe. Voorbeelden hiervan zijn: Storm & Marie, LoveStories en Sessùn. Ook worden er een hoop meubels, woonaccessoires en verzorgingsproducten verkocht. De winkel wordt zaterdag geopend met een groot feest.

Waar: Kruisstraat 34-36 te Haarlem
Wanneer: Vanaf 26 maart

Men At Workout

Houd jij van shoppen en van sporten? Dan is dit iets voor jou. Men At Work combineert het winkelen en actief bezig zijn tijdens hun Men At Workouts. Van 14 maart tot en met 21 april is het voor iedereen die zich aanmeldt mogelijk om drie keer per week yoga-, box- en bootcamptrainingen te volgen in en rondom verschillende Men At Work filialen. De work-outs worden gegeven door professionele personal trainers, een geslaagde work-out staat dus vast!

Het schema:
Maandag: outdoor boxing, 19:30 – 20:30
Dinsdag: instore yoga, 19:30 – 20:45
Woensdag: outdoor bootcamp, 19:30 – 20:30

Waar: Inschrijven op menatworkout.nl
Wanneer: Van 12 maart tot en met 21 april

PINA AMSTERDAM x This is Lily Pop-up store

Als er iets is waardoor we massaal de stad in gaan, dan zijn het wel pop-up stores. This is Lily opent haar pop-up store in het prachtige pand van PINA AMSTERDAM. Ze zullen de nieuwste zomercollectie en een aantal items uit vorige collecties verkopen. Bonus: Bij een besteding van 250,- euro krijg je een exclusieve This is Lily sweater of T-shirt cadeau. Ook is ontwerpster Lily Houben aanwezig voor persoonlijk advies.

Waar: Keizergracht 233 te Amsterdam
Wanneer: 24 tot en met 28 maart

Paaseditie: Foodfestival Amsterdam

Ben je gek op lekker eten en nieuwe dingen proberen? Dan mag je dit foodfestival niet aan je voorbij laten gaan. Tijdens de paaseditie van het Foodfestival Amsterdam bundelen zo’n zeventig foodtrucks hun krachten en zullen ze allemaal hun beste lekkernijen meenemen naar de RAI. Er zijn pop-up restaurants, live muziek, workshops, proeverijen en voor de kinderen is er ook een ‘kidsplein’.

Waar: Europahal van het RAI
Wanneer: 24 tot en met 28 maart

Pal Mundo festival

Hou je ervan om lekker te swingen op de beste Latin en Caribbean muziek? Dan weet je waar je dit paasweekend moet zijn! Dit weekend vindt namelijk de derde editie van het Pal Mundo festival plaats in Ahoy, Rotterdam. Na Nederland gaat het heerlijke festival verder naar Madrid, Valencia en Malaga.

Waar: Ahoy Rotterdam
Wanneer: 26 en 27 maart

Air Max Day

Deze dag staat in het teken van de Nike Air Max schoen. Het model, dat voor het eerst in 1987 gelanceerd werd, wordt vandaag de dag nog veel verkocht. Op deze dag is het dus zeker de bedoeling dat je jouw mooiste Air Max aandoet en de gehele dag achter je laptop zit… Er worden namelijk nieuwe Air Max sneakers gelanceerd. Zowel nieuwe limited editions als oudere modellen in een nieuw jasje. Spannend!

Waar: Overal
Wanneer: 26 maart

Beeld: Pal Mundo, Nike

Laatste nieuws

Zie ook