Marvin van Temptation Island doet opmerkelijke onthulling

Ein-de-lijk is de grote vraag van alle Temptation Island-kijkers beantwoord: Had Marvin nou een relatie met Louise, of m...

Lees ook

Ein-de-lijk is de grote vraag van alle Temptation Island-kijkers beantwoord: Had Marvin nou een relatie met Louise, of met Isabel?

Aha…

Aan Het Laatste Nieuws vertelde Isabel dat ze een relatie met Marvin had toen hij samen met zijn vriendin Louise aan het programma deelnam. Heh, wat? Dan had hij dus met beide vrouwen tegelijk een relatie? Marvin hield zich stil, maar doet nu toch een boekje open over de hele situatie. “Met Louise was ik een koppel”, vertelt hij in de Belgische Story. “Maar ook met Isabel.” Hij gaat verder: “Ik blijf erbij: Louise en ik waren acht maanden samen toen we deelnamen aan het programma. Maar onze relatie liep wel een beetje gelijk met mijn relatie met Isabel. Isabel en ik was een aflopend verhaal, we maakten altijd ruzie.”

Tijdens het programma kwam de aap pas uit de mouw. “Isabel en Louise hadden geen weet van elkaar, maar op Temptation is het toch uitgekomen”, sluit Marvin af. Of hij spijt heeft? Ja. “Twee vrouwen tegelijk, dat zal nooit meer gebeuren.” Tenzij Beyoncé opeens op de stoep staat, blijft de hartenbreker voor nu liever even single.

Verleiding weerstaan

Koppels moeten in Temptation Island de verleiding van andere mannen en vrouwen weerstaan. De ultieme relatieproef. Kijkers waren in de war toen Isabel beweerde dat Marvin en Louise helemaal geen stel waren, Marvin was namelijk haar vriend! Was het programma dan doorgestoken kaart? Nu blijkt dat Marvin met Louise had aangepapt toen Isabel op vakantie was.

Bron: Shownieuws, beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook