Vrouw spoort spermadonor op, wat er dan gebeurt…

Sprookjes gaan heus niet alleen over prinsessen, glazen muiltjes en een prins op het witte paard. Soms gaan ze ook over...

Sprookjes gaan heus niet alleen over prinsessen, glazen muiltjes en een prins op het witte paard. Soms gaan ze ook over een spermadonor, een kind en ontzettend veel e-mails. Dat overkwam de Australische Aminah Hart, die vijf jaar geleden, met behulp van haar spermadonor zwanger raakte. Pas na de bevalling leerde ze de donor kennen, kregen ze een relatie en stapten ze zelfs in het huwelijksbootje.

How I met your father

Aminah had een heel grote kinderwens, maar het geluk stond niet aan haar kant. Ze werd twee keer zwanger, maar beide zoons stierven als baby aan een erfelijke ziekte. Uiteindelijk hield de relatie geen stand en besloot ze in 2011 alleen een kind te krijgen. Ze koos bij een vruchtbaarheidskliniek voor een man die zichzelf omschreef als ‘gelukkig en gezond’. Toen de donkere moeder een blonde dochter kreeg, besloot ze de identiteit van de donor te achterhalen om eventuele vragen van het kind voor te zijn.
 Na een tijd over en weer gemaild te hebben, ontmoette ze Scott Andersen, tot onvrede van zijn partner die gelijk haar biezen pakte.
Het duurde niet lang of Aminah en Scott kregen een relatie met elkaar en in 2015 stapten ze zelfs in het huwelijksbootje. “Het lijkt net een sprookje”, vertelt Aminah aan de Daily Mail. “Alleen is het echt, en dat is goed. We dromen het niet.”

Bekijk HIER de foto’s van het gelukkige gezin.

Lees ook: Wat er gebeurde toen deze vrouw haar tampon 9 dagen liet zitten

Bron: Dailymail, Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws