Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Geen geflirt tussen Selena Gomez en Wiz Khalifa

Van de week begon de geruchtenmolen te draaien: Selena zou het wel héél gezellig hebben met Wiz Khalifa. Fans halen nu opgelucht adem, want er is niets van waar, meldt een insider aan HollywoodLife. “Selena en Wiz hebben nooit iets gehad. Ze hoorden de geruchten, maar het is nooit gebeurd en zal ook nooit gebeuren.”

Channing Tatum en Jenna Dewan-Tatum samen in danswedstrijd

Yes! Meer Channing en Jenna! Het dansduo zal meedoen aan een danswedstrijd, weet Deadline. Jenna krijgt de rol van jurylid, coach en executive producer. De rol die Channing krijgt is nog onduidelijk. Om hun fans niet teleur te stellen, zullen ze minimaal een keer samen het podium betreden.

Miley Cyrus in Hannah Montana reünie

Gisteren was het precies tien jaar geleden dat de eerste Hannah Montana aflevering werd uitgezonden. Fans van over de hele wereld zouden dan ook niets liever zien dan een reünie. Eerder liet Emily Osment al weten dat zij daar wel voor in is, maar Miley was aan de andere kant niet zo enthousiast. Tot nu. “Ze is heel dankbaar dat de show haar op de kaart heeft gezet. Dus ja, Miley denkt er zeker over na om mee te doen aan een Hannah Montana reünie”, laat een bron aan HollywoodLife weten.

Bron: Intouchweekly.com, Hollywoodlife.com, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook