Advertorial: Maak bij je Swarovski aankoop kans op een personal trainer!

Stappen tellen en je voeding bijhouden zijn geweldige manieren om goed voor je lichaam te zorgen. Het enige probleem? De...

Stappen tellen en je voeding bijhouden zijn geweldige manieren om goed voor je lichaam te zorgen. Het enige probleem? De hele dag door dezelfde, niet altijd erg charmante, tracking-armband dragen. Maar, dat is vanaf nu dankzij Swarovski verleden tijd. Maak kennis met de Swarovski Activity Tracking Jewelry.

Fashion x functioneel

Wie wil er nou geen fitnesstracker die je gewoon als sieraad draagt? Je zou het niet denken, maar in de stylish Swarovski armbanden zit professionele trackingtechnologie, die dag en nacht jouw lichamelijke beweging bijhoudt. Je kunt je bewegingsdoelen opslaan, bijhouden wat je eet en drinkt, je activiteitenniveau controleren door hem te sychroniseren met je smartphone en je voortgang delen met vrienden. Kortom, de perfecte manier om gezond en mooi te blijven én een prachtig juweel om je arm te dragen.

Ook niet geheel onbelangrijk: je kunt zelf kiezen welk bandje je op welk moment draagt. De sportband voor tijdens je work-out of de elegante Swarovski Slake-armband voor naar werk, de stad in om te winkelen of tijdens een avondje uit. En dat allemaal voor betaalbare prijzen!

Maak kans!

Wie weet pronkt er binnenkort zo’n mooie armband aan jouw pols, terwijl je met een sportinstructeur aan je summer body werkt. Ga langs bij één van de Swarovski stores en maak bij je aankoop kans op een personal trainer voor een maand én een set Swarovski Activity Tracking Jewelry. Alvast even spieken? Klik hier.

@gallery(1005603)

Laatste nieuws