De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘'em or you hate ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vanda...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘’em or you hate ‘’em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Blac Chyna wil trouwen met Rob Kardashian

Nadat Rob en Blac in januari publiekelijk voor hun relatie uitkwamen, zijn er al verschillende baby-geruchten geweest. Zo zou Blac namelijk al in verwachting zijn en is het stel al verloofd. Via SnapChat vertelt Blac precies wat er gaande is en wat zij zelf nou eigenlijk wil. “Rob, ik speel geen spelletjes met jou, I want my eggs cracked! Dat betekent dat ik een baby wil!”, laat Blac met een ietwat commanderende stem weten. “Ik wil van mijn naam af. Dat betekent dat ik wil trouwen! Ik hou je niet voor de gek!” gaat ze verder terwijl op de achtergrond een giechelende Rob te horen is.

North West speelt piano

De kleine North heeft weer een extra activiteit om op haar lijstje te zetten. Het 2-jarige meisje neemt namelijk pianolessen om net zo muzikaal als papa Kanye te worden. Via SnapChat deelt de trotse Kim hoe Nori een achter de piano zit. Lief!

Kendall Jenner nu ook op SnapChat

Het heeft eventjes geduurd, maar nu heeft ook Kendall een SnapChat account aangemaakt. Het 20-jarige model kon natuurlijk niet achterblijven nadat vrijwel al haar familieleden al op het social media platform te vinden waren. “Wacht, wacht, wacht! Ik ga mijn gebruikersnaam op Snap veranderen! Ben het nu aan het aanmaken 🙂 Hou jullie op de hoogte”, luidt haar eerste tweet. “Snapchat: Kendalljenner” is de korte boodschap die de ster een uur later plaatst. Volgen dus!

Bron: Dailymail.co.uk, Twitter, Beeld: Getty, Instagram, Snapchat Kim Kardashian

Laatste nieuws

Zie ook